Baggasudstyr

WELD-TECH er blandt de største producenter af baggasværktøjer til svejsning af rustfri stål, duplex og andre eksotiske materialer.

På grund af designet af Pat. EZ-Purge, Purge Flex og type 210 sikres et meget lav forbrug af gas og kort skylletid, så der opnås besparelser på gas og øget produktivitet.

Purge Flex Baggasværktøj (25-320 mm)

Purge Flex Baggasværktøj (25-320 mm)

Purge Flex er en dobbel silikone tætning, som kan bruges i området fra 25 mm til 320 mm.

Purge Flex er let at trække gennem rør og bøjninger uden at det kæntrer. Designet af systemet garanterer at mindst en af den dobbelte silikonetætninger altid vil holde tæt, og dette vil reducere både skylletiden og gasforbruget. Typisk skylletid er mindre end 2 minutter (f.eks. 8” rør vil være nede på 100 ppm på mindre end 2 minutter).

Basisværktøj er tilgængeligt i 3 længder, 120 mm, 150 mm og 200 mm. Hvert basisværktøj passer til alle størrelser af silikonetætninger.

Silikonetætningerne er varmebestandige op til 320 grader C.

Se også den praktiske kuffert til Purge Flex.

Purge Flex Kuffert (1″-6″)

Purge Flex Kuffert (1″-6″)

Purge Flex Kufferten er en handy kuffert med alt nødvendigt for at kunne svejse fra 1” – 6” (26 mm – 165 mm) og vejer 8,5 kg.

Det er nemt at tager kufferten med ud til en kunde eller på byggepladsen, og den hjælper også til at holde tingene sammen på værkstedet.

Find mere information under Purge Flex.